Gratis verkoopmakelaar voor uw woning, wij halen alles uit de kast om uw woning te verkopen!

  • Wij komen vrijblijvend bij u langs
  • Vrijblijvend advies
  • Wij zorgen voor een professionele presentatie
  • Wij beschikken over een uitgebreid netwerk dat in uw voordeel kan werken

Overweegt u uw woning te gaan verkopen, doe dit dan met een deskundige. Bij ons bent u dan op het juiste adres, onze deskundigen staan u graag te woord. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om advies te geven, uit te leggen hoe het verkoopproces eruit gaat zien en geven u een waarde van de woning af. Door onze lange ervaring in de huizenmarkt kunnen wij u van goed advies voorzien. Wij zorgen ervoor dat u met een fijn gevoel de woning gaat verkopen en dat u gedurende het verkoopproces op de hoogte gehouden wordt. Uiteraard kunnen wij niet in ons eentje de woning verkoper en hebben wij u als onze cliënt ook nodig om uiteindelijk het beste resultaat te behalen. U heeft ons nodig, maar wij hebben u ook net zo hard nodig.

De presentatie van de woning is erg belangrijk en bestaat niet uit alleen goede foto’s, maar ook uit een goede en zo uitgebreid mogelijke brochure/documentatie. Hierdoor zorg je ervoor dat een eventuele koper meteen een goed/juist beeld krijgt van de woning.

Kortom wij ontzorgen u met alles dat er bij een verkoop van een woning komt kijken en zorgen voor een succesvolle verkoop.

We dagen u uit om de verkoop van uw woning door ons te laten begeleiden en we zorgen gezamenlijk ervoor dat de verkoop tot het beste resultaat komt. We kunnen niet wachten om met u in contact te komen en maken graag persoonlijk kennis met u, tot snel!