Vorige | Volgende

Quellijnstraat 7D AMSTERDAM

Vraagprijs € 900.000 k.k.

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Locatie
In het gewilde en gezellige stadsdeel "De Pijp" in Amsterdam Zuid, gelegen zeer royaal dubbel bovenhuis met 2 balkons gelegen op het Noorden. Gelegen in het rustige gedeelte tussen de Ruysdaelkade en de Ferdinand Bolstraat welke inmiddels auto-vrij is gemaakt.
Parkeren op loopafstand middels een vergunning in de nieuwe parkeergarage "Albert Cuyp". De Albert Cuypmarkt en het Museumplein/Museumkwartier liggen op loopafstand, waar u tal van gezellige en trendy cafés, restaurants en bijzondere winkels aantreft. Gunstig gelegen nabij openbaar vervoer (Noord/Zuidlijn) en uitvalswegen (Ring A10).

Object
Royaal, licht en luxe afgewerkt dubbel bovenhuis (type maisonnette) bestaande uit 5 kamers en gelegen op de 3e en 4e verdieping met vliering en 2 balkons gelegen op het Noorden.
In 2005 geheel vernieuwbouwd en v.v. een nieuwe fundering, gelegen op EIGEN grond. Woonoppervlakte conform NEN 2580 135 m2, BVO ca. 180m2.

Indeling
Begane grond:
gezamenlijke royale entree/hal met meterkast

3e verdieping:
Eigen entree/hal met toegang tot alle vertrekken royale en lichte woonkamer/living (4.65/5.45 x 6.65) met 4 ramen aan de voorzijde v.v. parketvloer, royaal en luxe toilet (1.00 x 1.67) met fonteintje en mechanische ventilatie, wanden geheel betegeld tot plafond, royale luxe badkamer (2.03 x 2.23) v.v. plavuizen vloer, douche, wastafelmeubel, designradiator en aansluiting wasmachine en droger, wanden geheel betegeld tot plafond, royale L-vormig opgestelde keuken (3.87 x 3.34) v.v. plavuizen vloer, inbouwapparatuur, o.a. afzuigkap, 5-pits gaskookplaat, koel/vrieskast en vaatwasser, slaapkamer (3.86 x 3.33) gelegen aan de achterzijde met toegang tot balkon, royaal balkon (1.93 x 5.84) gelegen op het Noorden v.v. bankirai vloerdelen

4e verdieping:
Overloop met toegang tot alle vertrekken, slaapkamer (3.92 x 4.97) gelegen aan de voorzijde v.v. vaste kast, royale luxe badkamer (3.14 x 2.26) v.v. ligbad, separate douche, wastafelmeubel designradiator en mechanische ventilatie,
wanden geheel betegeld tot plafond, slaapkamer (3.80 x 2.26) gelegen aan de achterzijde links v.v. 2 Velux dakramen, slaapkamer (3.87 x 2.96) gelegen aan de achterzijde rechts v.v. toegang tot balkon, balkon (1.94 x 2.92) gelegen op het Noorden geheel v.v. bankirai vloerdelen, zeer ruime vliering

Kadastrale gegevens:
Het appartementsrecht omvattende het uitsluitend gebruik van de woning, gelegen op
de derde en vierde etage van het gebouw, plaatselijk bekend Quellijnstraat 7D te 1072 XM Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie R, complexaanduiding 7477-A, appartementsindex 5, uitmakende het twee/vierde (2/4e) onverdeeld aandeel in gemeenschap, zijnde het (hoofd) appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woningen gelegen op de eerste, tweede, derde en vierde etage van het gebouw, plaatselijk bekend Quellijnstraat 7B, 7C en 7D te 1072 XM Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie R, complexaanduiding 7477-A-2, uitmakende het vier/vijfde (4/5e) onverdeeld aandeel in het gebouw met ondergrond en erf, bestaande uit een bedrijfsruimte op de parterre met vier afzonderlijke bovenwoningen, staande en gelegen te 1072 XM Amsterdam aan de Quellijnstraat 7, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie R, nummer 1515, groot één are en vierentachtig centiare. (1.84 are)

Roerende goederen: conform lijst van zaken.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar ca. 1879;
• Geheel vernieuwbouwd in 2005 en v.v. een nieuwe fundering;
• Parkeren middels vergunningenstelsel;
• Gehele woning v.v. kunststof kozijnen v.v. isolerende beglazing;
• Gehele woning v.v. fraaie parketvloer met biesrand;
• Verwarming en warmwater middels CV-combiketel Intergas Kompact HRE (2017);
• Uitgebreide elektrische installatie, bestaande uit 8 groepen met dubbele aardlekschakelaar;
• NEN 2580-Meetcertificaat aanwezig, woonoppervlakte 135 m2;
• Energielabel C, energie-index 1.11, geldig tot 8 februari 2027;
• Gevels gereinigd en geïsoleerd;

Vereniging van Eigenaars:
• De naam van de VvE is "Vereniging van Eigenaars Quellijnstraat 7 te Amsterdam"en is ondergesplitst in de VvE
"Vereniging van Eigenaars Quellijnstraat 7B tot en met 7D te Amsterdam";
• De servicekosten bedragen € 190,-- per maand;
• MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP) is aanwezig;
• Kleine en gezonde VvE met 4 leden;
• Professionele administrateur;

Koopakte:
Behoudens nadere afspraken gelden de standaardregels zoals deze voorkomen in de model-koopakte zoals opgesteld door de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond of in de standaardmodel koopakte van Koninklijke Notariële Broederschap. Er dient binnen 4 weken na overeenkomst door koper een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom te worden voldaan bij de notaris. Eventuele voorbehouden door de koper op te nemen worden alleen vermeld als deze in de onderhandelingen zijn afgesproken. In deze brochure zijn tevens aanvullende clausules vermeld welke zullen worden opgenomen in de koopovereenkomst.

Erfdienstbaarheden:
In het eigendomsbewijs kunnen bijzondere zaken en bepalingen zijn opgenomen, welke bij verkoop over zullen gaan op een nieuwe eigenaar. De bij verkoper bekende zaken zijn vermeld in het eigendomsbewijs; een kopie hiervan is bij ons kantoor op te vragen.

Voorbehouden:
Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet ervan uitgegaan worden dat de inhoud van deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn soms verkregen door mondelinge informatie en niet te controleren. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn en kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met de feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de desbetreffende instanties.

Verdere informatie:
Deze informatie wordt aan meerdere personen verstrekt. Aan deze gegevens kunnen GEEN rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging tot het uitbrengen van een bod. Van belang zijnde documentatie is bij de makelaar op afspraak ter inzage. Desgewenst kunnen fotokopieën worden verstrekt
Ook via uw eigen makelaar kunt u verdere informatie verkrijgen.

Deze informatie is vrijblijvend, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
Kleine afwijkingen van de opgegeven afmetingen zijn mogelijk.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1879
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
135 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
17 m²
Bruto inhoud
350 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Voorzieningen
dakraam, mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
Klasse C
Isolatie
dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Intergas Kompact HRE
Bouwjaar ketel
2017
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
R
Indexnummer
5
Perceel
7477
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
parkeervergunningen
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Quellijnstraat 7D AMSTERDAM

naar Quellijnstraat 7D AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object