Vorige | Volgende

Kinkerstraat 230 whs Amsterdam, Oud-West Kinkerbuurt

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Locatie:
De Kinkerstraat in het hart van stadsdeel Oud West is een levendige straat met alle winkels op loopafstand. Zowel het populaire uitgaansgebied "De Hallen" met zijn vele horecagelegenheden als De Ten Katemarkt liggen op ca. 100 meter afstand en er bevinden zich twee Albert Heijns, een Blokker, HEMA en een Eko Plaza binnen een paar honderd meter. Door de centrale ligging fiets je in ca. 5 minuten naar zowel het Vondelpark, het Leidseplein, de Jordaan als Zuid. Op de hoek stoppen de tramlijnen 7 en 17. Met de auto ben je snel op de Ring A-10.

Object:
In stadsdeel Oud West recent geheel gerenoveerde HORECA ruimte van totaal ca. 110 m2 bestaande uit winkelruimte op de begane grond van ca. 80 m2 en entresol van ca. 30 m2.
De entresol heeft van zowel de voor- als de achterzijde daglichttoetreding waardoor deze multifunctioneel beschikbaar is. Frontbreedte ca. 4.00 m, diepte ca. 22 m.

De winkelruimte is geheel gerenoveerd met behoud van het originele karakter v.v. nieuwe voorpui zoals bij beide belendende percelen op nummers 228 en 232, betonvloer, c.v.-installatie en dubbele toiletgroep op de entresol alsmede een toilet op de begane grond.

Bijzonderheden:
• GEEN overname van toepassing!;
• Exploitatievergunning voor alcoholvrij bedrijf aanwezig, doch dient opnieuw aangevraagd te worden, mogelijk met
alcoholvergunning te verkrijgen;
• Verwarming middels c.v.-installatie;
• Electra: voldoende groepen v.v. aardlekschakelaar;
• Hoogte winkelruimte ca. 2.35 m., hoogte entresol ca. 2.10 m.;
• Oplevering in overleg;
• Voorbehoud goedkeuring eigenaar;

Huurcondities:
• Huurprijsprijs € 3.500,-- exclusief BTW per maand;
• Servicekosten € 50,-- exclusief BTW per maand;
• Waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur + servicekosten + BTW;
• Huurtermijn 5 jaar + 5 optiejaren;
• Huurbetaling per kwartaal bij vooruitbetaling te voldoen;
• Huurovereenkomst conform standaardmodel van de Raad van Onroerende zaken;
• Indexering jaarlijks conform prijsindexcijfers alle huishoudens (meest recente) + 1% met een minimum van 2,5%;

Onderstaande bijzondere bepalingen zullen in het huurcontract opgenomen worden:

Bijkomende kosten
14. De ten gevolge van het gebruik als ruimte voor o.a. een restaurant/hogere verschuldigde premie inzake de opstalverzekering, zal jaarlijks door huurder aan verhuurder vergoed worden.
De kosten van het waterverbruik zijn voor rekening van huurder.
Alle overige kosten en lasten welke gerelateerd zijn aan het gebruik van het gehuurde, zijn voor rekening van huurder. Verhuurder zal huurder hiervoor jaarlijks een nota toezenden.

Bijzondere bepalingen
15
Bestemming en gebruik (1.3 en 1.4)

Het is huurder niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van verhuurder wijzigingen aan of in het gehuurde aan te brengen of een andere bestemming aan het gehuurde te geven dan omschreven in 1.3.
Huurder dient vooraf schriftelijk goedkeuring van verhuurder te verkrijgen voor eventuele verbouwingen en dient tevens het verbouwingsplan vóór uitvoering aan verhuurder ter hand te stellen. Verhuurder behoudt zich het recht voor eisen en richtlijnen te stellen aan de door huurder gewenste aanpassingen.

Huurder zal de bedrijfsruimte Kinkerstraat 230 uitsluitend aanwenden voor de verkoop en consumptie van etenswaren conform de door de gemeente Amsterdam Stadsdeel West (hierna: "Stadsdeel") opgestelde regelgeving. Etenswaren mogen, voor zover toegestaan door het Stadsdeel, worden gekookt, gebakken en afgebakken indien de hierbij vrij komende baklucht in voldoende mate wordt afgezogen middels geluidloze, van filters voorziene, afzuigapparatuur die voldoet aan alle regelgevingen. Het is huurder niet toegestaan zijn producten middels raam/straatverkoop te verkopen.

Huurder is verplicht alle aanpassingen technisch te laten keuren en hiervan keuringsrapporten door gerenommeerde en geautoriseerde keuringsinstanties te laten opmaken waaruit blijkt dat aan alle geldende (veiligheids) voorschriften wordt voldaan. Huurder is gehouden hiervan kopieën te verstrekken aan verhuurder.

Huurder hanteert geen andere openingstijden van de bedrijfsruimte dan tussen 08.00 en 22.00 uur op werk-zon- en feestdagen. Eerdere of latere openingstijden zijn niet toegestaan, ongeacht of dit is toegestaan middels eventueel verleende vergunningen door het Stadsdeel.

Huurder brengt geen achtergrondmuziek in de bedrijfsruimte ten gehore met een geluidsniveau hoger dan maximaal 30 dB(A), ongeacht indien de eventuele verleende vergunningen luider geluid toestaan.

Huurder draagt er zorg voor dat het gehele trottoir tot aan de rijweg, gelegen voor de bedrijfsruimte, geregeld wordt schoon gemaakt en schoon gehouden.

Huurder draagt er zorg voor dat alle reclame uitingen, uitstallingen, etc. voldoen aan de door het Stadsdeel West gestelde regelgeving, en dient hiervoor schriftelijke goedkeuring van verhuurder te verkrijgen.

Huurder dient geen overlast van geluid, geur of andere zaken te veroorzaken aan voor- en achterzijde van het pand in verband met de bewoners van de boven- en naastgelegen appartementen.

Huurder dient gelet op het toekomstig gebruik voor zijn rekening zorg te dragen voor de aanleg van een vetvangput, opdat de bestaande riolering niet belast wordt met de afvoer van kook- of andere vetten.
Kosten van het verhelpen van verstopping van de bestaande riolering als gevolg van onjuist gebruik door huurder komen voor zijn rekening. Teneinde verstopping te voorkomen dient huurder jaarlijks de riolering schoon te laten spuiten.

Huurder is verplicht jaarlijks of zoveel vaker als noodzakelijk is alle filters van afzuiginstallaties welke lucht buiten het pand afvoeren te vervangen door deugdelijke nieuwe filters. Tevens dient voor de reiniging van afzuiginstallaties en verwisseling van filters een onderhoudscontract te worden afgesloten waarvan een kopie aan verhuurder zal worden verstrekt.

Huurder zal geen voorzieningen treffen welke in strijd zijn met de vigerende eisen van het Stadsdeel in, aan of bij de bedrijfsruimte dan wel handelingen verrichten (zoals b.v. het schenken van alcohol) welke niet uitdrukkelijk zijn toegestaan in de verleende vergunningen

Huurder zal medewerking verlenen bij de aanvraag van een gezamenlijke terrasvergunning met de naastgelegen horecabedrijven en haar aandeel in de kosten daarvan voor zijn rekening nemen.

Huurder vrijwaart Verhuurder van alle aanspraken en schades, waaronder maar niet beperkt tot (te derven) inkomensschade, alles in de meest ruime zin des woords, welke het gevolg zijn van het niet voldoen door Huurder aan bovenstaande afspraken.

Deze informatie is vrijblijvend, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
Kleine afwijkingen van de opgegeven afmetingen zijn mogelijk.

Voorbehouden
Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet ervan uitgegaan worden dat de inhoud van deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn soms verkregen door mondelinge informatie en niet te controleren.

Op de foto's een indicatie hoe het was voordat huidige huurder het gehuurde in gebruik heeft genomen. Actuele foto's volgen zo spoedig mogelijk.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Service kosten
€ 50 p/m
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Horeca
Type
Horecapand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Horeca, Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
110 m²
In units vanaf
110 m²
Opp horeca
110 m²
Perceel
93 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
T
Indexnummer
1
Perceel
6953
Oppervlakte
93 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Kinkerstraat 230 whs Amsterdam, Oud-West Kinkerbuurt

naar Kinkerstraat 230 whs Amsterdam, Oud-West Kinkerbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object