Vorige | Volgende

Watervoort 17 G Amsterdam, Sloterdijk III

Vraagprijs € 22.500 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Locatie:
Op het goed bereikbare bedrijventerrein Sloterdijk III in Amsterdam, bieden wij deze nieuwe opslagbox te koop aan. De opslagbox bevindt zich op een goed beveiligd complex, geheel nieuw en is gelegen op een centrale locatie. Via de ringweg A-10 en westelijke randweg A-5 is de locatie zeer goed bereikbaar. Centraal gelegen tussen Haarlem en Amsterdam.

Afmetingen:
Binnenzijde:
2.80 m (breedte) x 3.70 m (lengte) x 2.10 m (hoogte). De hoogte van de deur is 1.92 m.

Omschrijving:
De opslagbox is gelegen op de eerste verdieping, (rechts vanuit de goederenlift is het de 7e opslagbox van links), en bereikbaar via een trap en een goederenlift (2x3), welke uitsluitend is bedoeld voor goederen en NIET voor personen.

De vloer is van beton en heeft een maximale vloerbelasting van 375 kg/m². Het dak beschikt over een UV bestendige versterkte dakbedekking met een minimale levensduur van 20 jaar.
Op de kop van het complex is een toiletgroep (toilet en fonteintje) en een watertappunt (uitstortgootsteen) voor algemeen gebruik beschikbaar. De toegangsdeur is voorzien van een automatisch slot met tag-systeem. Hierdoor is de sanitaire ruimte alleen toegankelijk voor de eigenaren van een unit. De verdieping is bereikbaar met een goederenlift.

De opslagbox is voorzien van een tussenmeter t.b.v. van de levering van elektriciteit, een overheaddeur (gelede deur), een lichtpunt en een wandcontactdoos.

De opslagbox is uitstekend beveiligd en voorzien van een rookmelder en alarm welke bij brand en/of alarm kan worden door gemeld naar een meldkamer met alarmopvolging door een bewakingsdienst. In de technische ruimte hangt een sirene en de opslagbox is voorzien van een oranje flashlight zodat zichtbaar is dat er eventueel alarm is.

Er is voldoende buitenverlichting die wordt aangestuurd door een schemerschakelaar en er is een camera observatiesysteem. De beelden van de camera kunt u op uw smartphone bekijken.

De opslagbox heeft een eigen huisnummer en postbus. Hierdoor kunnen de zakelijke klanten deze als vestigingsadres gebruiken.

Kadastrale gegevens:
Het voortdurend erfpachtrecht, in eigendom van de Gemeente, van het appartementsrecht omvattende het uitsluitend gebruik van de bedrijfsruimte gelegen op de eerste verdieping van het Gebouw, plaatselijk bekend Watervoort 17G te Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Sloten (Noord-Holland), sectie A, complexaanduiding 1926-A, appartementsindex 47, uitmakende het twaalf achthonderdste (12/800ste) onverdeeld aandeel in de gemeenschap, bestaande uit:
een perceel grond met daarop het gebouw bestaande uit een begane grond en eerste verdieping en omvattende drieënvijftig (53) bedrijfsruimten (die tevens als bergingen kunnen worden gebruikt), alsmede zesentwintig (26) parkeerplaatsen op de begane grond, plaatselijk bekend Watervoort 13A tot en met 13H, 13K tot en met 13N, 13P, 13R, 15A tot en met 15H, 15K tot en met 15N, 15P, 15R, 17A tot en met 17H, 17K tot en met 17N, 17P, 19A tot en met 19H, 19K tot en met 19N en 19P, gelegen aan de Watervoort (kavel W5b in Sloterdijk III) te Amsterdam (Sloten), ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Sloten (Noord-Holland), sectie A, nummer 1925, groot tien are en vierenzestig centiare (10.64 are) (de "Gemeenschap"),
welk erfpachtrecht is belast met een kwalitatieve verplichting, ontleend aan een akte met deel 68609 nummer 187,

Erfpacht:
De garagebox is gelegen op erfpachtgrond, eigendom van de Gemeente Amsterdam.
Het erfpachtrecht is voortdurend en het eerste tijdvak loopt tot 1 april 2066. De canon van het erfpachtrecht is vastgesteld voor vijfentwintig (25) jaar en bedraagt thans € 84,23 per jaar.
De canon wordt halfjaarlijks voldaan in twee (2) gelijke termijnen voor 1 oktober en 1 april.
De Algemene Bepalingen Voortdurend recht van erfpacht 2000 zijn van toepassing.

Bijzonderheden
• VVE "Bedrijfsunits Limmerick te Sloterdijk III";
• Het model splitsingsreglement 2006 is van toepassing;
• De administrateur is Iris Beheer BV;
• De servicekosten bedragen € 15,00 per maand;
• Er is een Meer Jaren Onderhouds Plan aanwezig;
• Gebruiksdoel: industriefunctie;
• Bouwjaar 2018, geheel nieuw, nimmer gebruikt;
• Oppervlakte ca. 10 m2;
• Het is niet toegestaan motorvoertuigen en/of brandbare spullen op te slaan;

Verdere informatie
Deze informatie is vrijblijvend, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Overige
Type
Bedrijfsunit
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Overige

Oppervlakten en inhoud

Perceel
1.064 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sloten
Sectie
A
Indexnummer
47
Perceel
1926
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Watervoort 17 G Amsterdam, Sloterdijk III

naar Watervoort 17 G Amsterdam, Sloterdijk III
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object